OPA-SMS.RO - TRIMITE SMS-URI ONLINE GRATUITE
Siteul este in mentenanta

Intrebări frecvente


Chiar este gratis?

Da, Opa-Sms este complet gratuit și momentan nu am planuri de monetizare.


Există limitări?

Din păcate există limitări, acestea sunt puse doar din considerente anti-abuz. Fiecare utilizator poate trimite maxim 15 SMS-uri gratuite/zi. Această limită se poate ridica daca aveți un motiv intemeiat - contactați-mă pentru a modifica această limită.


Ce număr de telefon este folosit pentru trimiterea SMS-urilor?

Toate mesajele sunt trimise de pe numărul de telefon 0767 132 318.


Cum raportez un abuz?

În cazul în care primești mesaje abuzive de la acest număr, poți folosi formularul de contact pentru a raporta acest lucru. Contul care a cauzat acest abuz va fi șters definitiv.


Mesajul trimis conține semnătura Opa-Sms?

Nu, niciun mesaj trimis nu este branduit sau semnat de Opa-Sms. De aceea recomandarea mea este să vă semnați când trimiteți un SMS.


Ce înseamnă "BETA"?

Serviciul Opa-Sms este momentan în stadiul "beta", adică "încă mai fac retușuri" sau "în teste" sau "îmi doresc să meargă totul bine pentru a avea succes". Din păcate nu pot garanta 100% trimiterea mesajelor, mă bazez pe anumite părți hardware și software care încă mai pot face cum vor ele și nu cum le spun eu.


Cum folosesc API-ul Opa-Sms?

Documentația API se găsește aici: https://Opa-Sms.ro/api.


Au mai fost și alte servicii de SMS gratis și s-au închis

Și Opa-SMS poate avea aceeași șansă, dar hai să nu mai cobim :-)


Cum pot să ajut proiectul Opa-Sms?

Mă bucur că ai pus această întrebare și că vrei să ajuți un proiect non-profit. Sunt 2 metode prin care poți contribui la proiectul Opa-SMS:

  1. Poți dona orice sumă prin intermediul PayPal
    această sumă este folosită pentru a alimenta cu credit cartela de pe care sunt trimise SMS-urile și pentru a îmbunătăți configurația hardware a proiectului;


Wishlist


Vreau să-mi șterg contul. Cum procedez?

Trimite un email cu codul tău API (pe care îl găsești în contul tău) și promit să îți șterg contul complet, inclusiv toată activitatea ta de pe Opa-SMS.